19 Şubat 2016 Cuma

Dünya Hakimiyeti;

Dünya Hakimiyeti;

Günümüz dünya hâkimiyetini anlamak için;
Anahtar kelimeler;
-Görünmeyen hegemonya yani; Şeytan ve Cinler.
-Siyonizm.
-Masonlar.
-Akıl kontrolü.
-Büyü.

•Teker teker ve kısaca anlatmak gerekirse;
-Şeytan ve Cinler.

~Şeytan
 Şeytan, ateşten yaratılmış, cinler âlemine ait bir varlıktır. Ateşten yaratılmış olmayı ileri sürerek Âdem'e secde etmekten kaçınmıştır. Böylece Allah’a isyan etmiş ve Allah’ın lanetine uğramıştır. Cezası kıyamet gününe kadar ertelenmiş ve bu zamana kadar doğru olmayan isyancı insanları saptırmak görevini üstlenmiştir. Kuran’da onun isyanı şu şekilde anlatılmaktadır;

~Cin
Cinler boyutlarınlarının bizden farklı olması dışında tıpkı bizim gibi şuurlular, idraklılar, mükellefler sırasına girerler. Cinler, rüyalarda bir kısım insanların hususî âlemlerine girdikleri gibi, rüya dışında da insanların yaşadığı alemi onlarla paylaşabilirler. İbn-i Mesud, Rasulullah’ın (sav) yanında bir gölge şeklinde müşahede eder. Hz. Ömer, zaif, nahif bir insan şeklinde, Ebu Zerr ise daha başka surette. Bütün bu müşahedeler göstermektedir ki, cinlerin zuhur etme keyfiyetleri başka başkadır.
Cinler de tıpkı insanlar gibi doğar, büyür, yaşar, yaşlanır ve ölür. Yer, içer, evlenirler ve çoğalırlar. Erkeklik ve dişilik onlar için de söz konusudur.

Nebiler dahil, ehl-i keşif ve Sahebe-i Kiram arasında cinlerle görüşenler ise, büyük ölçüde onların zuhur ettikleri halleriyle görüşüyor ve münasebet kuruyorlardı.
Kaynak; Ahmet Davudoğlu, Sahih-i Müslim Tercüme ve Şerhi, 3/1593
 

~Siyonizm
.Kabala
.Vadedilmiş Topraklar/ Arz-ı Mevud
.Üstün Irk İnancı
.Hahamlar tarafından tahrif edilen Tevrat
.Talmud

Tüm bu inançlar uğruna, Siyonist Yahudilerin insanlara karşı duyduğu nefret ve üstünlük hırsının adıdır. Hahamlar tarafından bozulmuş olan Tevrat'da, dünya hakimiyetine nasıl ulaşacakları da anlatılmıştır. Dünya siyasetini ve ekonomisini yöneten Siyonizm'dir. İktisadi, sosyal, kültürel, ideolojik ve özellikle dinsel üstünlük ve baskı kurarak dünyayı yönetmeye soyunmuşlardır ve yönetiyorlar da.

•Daha ayrıntılı youtube videosu;

~Masonlar
Mason kuruşları;
.Gül ve Haç Kardeşliği
.Tapınak Şövalyeleri
.Tavistok
.Illuminati
.Skulls&Bones
.Bohemian Club
Hiram Usta; Yahudi olmadığı halde Yahudilerin davasına hizmet edenlerin öncüsü olmuştur.
 •Daha ayrıntılı youtube videosu;
03:40’
~Akıl kontrolü
- Okültizmin en eski dökümanları Mısır'daki ‘Ölü Kitabı'dır. Bu kitaplar ilaçlar, hipnotizm, işkence ve travma metodlarını açıklayan, sonucunda tamamıyla kölelik oluşan ritüellerin derlermesidir. 
- MK ULTRA; Monarşi Akıl Kontrolü, savaş sonrası Almanya'da, Nazi toplama kampındaki insanlar üzerinde yapılan korkunç deneyler sonucunda elde ettikleri deneyimleri başta; siyasetçilerin ve sanatçıların üzerlerinde uygulamışlardır. Ve halka medya aracılığıyla bunu yansıtarak bilinçsiz, iradesiz, tek tip  ve tehdit oluşturmayan insan topluluğu elde etmek amaçlarıdır. Nitekim, bu uygulanıyor ve insanlar bundan haberdar olmadığından daha kolay yönlendiriliyorlar.

•Daha ayrıntılı youtube videosu;
~Büyü
-Akıl kontrolü ile oluşturulan karakteri ya da karakterleri fire vermemesi için Simya/Okültizm/Satanik ritüellerle insanların, cinlerin himayesine verilmesidir. 
-Büyü ile insanlar tamamen etki altına alınır.

 
-(7 düğümlü, büyülü)Kırmızı bileklik; sanatçıları rol model alan halka özendirilerek, büyüyle etki altına alınmaları için yapılan eylemlerden sadece bir tanesidir. 
-Büyü ile cinin himayesine verilen insanların, vücûdunda veya gözünde değişim görünür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion