2 Şubat 2018 Cuma

Kale Haza Firaku Beyni ve Beynek,


kuranı kerimden bir ayettir. 

Sevilmeyen ve ayrılığın icap ettiği birinden ayrılmak için veya başa musallat olup bir türlü def olmayan birisinin şerrinden kurtulmak için bu tür Dualar edilebilir. 

Unutmayın meşru ve helal olmayan bir ilişki için veya evli iki kişiyi birbirinden ayırmak için edilen her günah hem makbul olmaz hemde çok büyük günahtır. En doğrusunu Allah bilir.

Ayrılık Ve Soğutma Duaları:

Kim için niyet edilip okunursa o kişi soğur ve uzaklaşır. Kendinizden de uzaklaştırabilirsiniz başkasından da. 
Abdestli bir şekilde Aşağıdaki duayı 40 gün günde 530 defa okumalısınız.
Allâhumme eslih lî dîniyel-lezî huve ‘ismetu emrî, ve eslih lî dunyâyel-letî fîhâ me’âşî, ve eslih lî âhiratiyel-letî ileyhâ me’âdî, vec’alil-hayâte ziyâdeten lî fî kulli hayrin, vec’alil-mevte râhaten lî min kulli şerr.

Sevdiğiniz yada birlikte olduğunuz kişi bir başkası ile birlikteyse onu ondan ayırıp geri kazanmak için aşağıdaki duayı 444 defa okuyun bir gecede okumalısınız. en kuvvetli ayırma duasıdır.

El-kâfî, el-ğaniyyü, el-fettâh, er-rezzâk.

Sizden ayrılmayan soğumayan sizi rahat bırakmayan birisi için aşağıdaki duayı okumalısınız. 
İsimleri yerlerinde kimin sizden soğumasını istiyorsanız onu söylemelisiniz. 

7 gece okuyun sizden soğumaya ve uzaklaşmaya başlar.

7 allahu ekber, 
7 ya kuddus, 
7 ha mim vel kitabül Mübin

İnna enzelnahü fi leyletin mübereketin inna künna münzirin. Allahümme ahil kalbi mehabeti ve aşki filan ibni filane an filane binti filane (yahud) filane binti filane an filan ibni filan evele kad ahidna ila ademe min kablü fe-nesiye kezalike yensi filan bin filane mehabeti ve aşki filane binti filane ve lem yecid lehu azma. Kem tereku min cennatin ve uyunin ve züruin ve makamin kerim. Ve ni2meten kanu fiha fakihim. Kezalike yetrük filan bin filane mehabeti ve aşki filane binti filane. Bismillahirrahmanirrahim. Ve kilel yevme nensaküm kema nesiytüm lika-e yevmiküm haza allahümme ensi vezheb, mehabeti ve aşki filan bin filane an kalbi filane binti filane bi elfi elfi La Havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil Azim. Ve sallallahü ala seyidine muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selemle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion