2 Şubat 2018 Cuma

Sevgi için dua

Sevgi için dua
Terkeden bir sevgilinin bağlanıp geri gelmesi için aşağıda paylaşacağım duayı niyet edip okuyunuz. 
Gecede 1 defa okunması yeterlidir , 7 -21 ve ya 41 gün devam ettirilmelidir. 
Tesiri görüldüğü anda kesilmelidir çünkü karşıdaki kişiyi fazlası delir tebilir. 
Dikkatli uygulanmalıdır

Dileği şu şekilde olmalıdır: 
filan oğlu fülan / fülan kızı filan bana aşk ve sevgiyle geri gelsin, gözü benden başka kimseyi görmesin , huzur ve mutluluğumuz daim olsun. Duası: 

 Bismillahirrahmanirrahim 
Allahümme,ya müfettihal ebvab,ve ya müsebbibel esbab,ve ya mukallibel kulubi vel ebsar,ve ya delilel mütehayyirin,ve ya giyasel müstegisin,ve ya müferricel mahzunin,tevekkeltü aleyke ya rabbi,kadaytü fevveztü faraztü emri ileyke,ya rezzaku,ya fettahu,ya basitu,ve sallallahu ala hayri halkihi Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain.Amin.

muhabbet için
muhabbet için bu Esma i şerifleri 3000 kere oku sabru kararı kalmıya. İnanmıyan kafir olurmuş sakın 3000 den fazla okuma sevdiğin helak olur.Bu mübarek Esma nın cin çıkarmak için de acaip bir havası celilesi vardır. cinni çıkarmak çıkmasa onu helak etmek için 100 kere okuyup her okuyuşta havaya üfüresin adet tamam olmadan cin çıkar çıkmasa helak olur.Zinhar emanet olsun dekme kimseye okutmayasın. 

Bismillahir Rahmanir Rahim. 
YA KADİRU 
YA ALLAH 
YA KADİMU 
YA ALLAH 
YA RAHMANU 
YA ALLAH 
YA RAHİYMU 
YA ALLAH 
YA KERİYMU 
YA ALLAH

Erkekligni baglamak için dua 

bir insanın şehvetini ya da idrarını ya da erkekligini baglamak istersen bu arabi ayının 20 isinden he men sonra salı ya da cumartesi güne eşit getirirsin buna mazemeler tavuk ve horoz kursagıdır adam göre horoz bayan göre tavuk kursaklarıdır ve bunları temızce yıkarsın ve yıkadıktan hemen sonra kursagın diğer ucunu baglarsın müşterek ucu agzı acık kalır okumadan geçmiş zaman az müşterek kömür yakar üste sarımsak ve sogan ve kara muhtıra atar az az tüt sü yaparsın okurken sakın besmele cekilmez müşterek kere bismallah denilir ve okumaya başlar sın(?)………………………………….

her okudugun siyah nohutun üzerine üfür ve agzını yararsız bıraktıgın ve baglamadıgın yerden nohutu bırakırsın bu sayıca (?) olan nohutları okur tavuk ya da horoz dan aldıgın kursakın içine doldurur ve agzını şişirirsin ve agzını güzelce baglarsın onun gelip gectigi yere gömersin 1 kere üstünden atla dımı vaka bitmiştir hedefini 12 iden vurursun. müccerreptir ve denen miştir.. 

tabiki yaptıgın kişi tasarruf ve zikir ehli ve muhtıra koruma ve üzerinde nuska ve v.s şeyler taşıma yapmıyor ve okuma yapmıyorsa şunlar onun üzeri tecelli değer eger o kişi doluysa o kişiyi boşaltır öyle yaparsın eger yaptıgını müşterek gece ayda bırakır onun ışıgını gormesini saglarsan henüz etkili olabilir .. 

bunu benim arkadaşım denedi ve tut du bunu elyazması enamdan cıkardım ve arşifime koymuşum ve formu gezerken şehvet ve idrar ve yiğitlik baglamasıyla alakalı gözüme müşterek şeyler carp tı ve geldi amma tam tatmin olmadım bende bizim arkadaşa verip de denedigim müşterek ter çeşit var dedim aklıma geldi bendeniz de sizleri aydınlatmak göre buraya yazdım. 

noktalı yerlerı sansürledim. zati havvas işini alim kişiler bu ayetı v.s sureyı zati bilirler çagdaş müşterek insana araştırmak ve araştırtıgını kaydetmek paylaşmak uygar olan insana yakışır vesselam duayla kalın

Ayetel Kürsi ile bir kimseyi istediğin gibi bağlarsın. Örneğin: Bir kimsenin kârını ve kazancını bağlamak, dilini bağlamak, uykusunu bağlamak, bevlini bağlamak, erkekliğini bağlamak, muhabbetle kendine bağlamak, gerek kahriye gerek celbiye veya her ne tür şekilde olursa olsun bağlamak istersen:
Önce maksadın her ne ise güzelce bir abdest aldıktan sonra, tam inanç ile niyet edip, Besmele-i şerif ile Ayetel Kürsiyi aşağıdaki tertip üzere okursun .

Sarı, beyaz, kırmızı, mavi, yeşil, gri ve siyah renk olmak üzere yedi ipek ip al. Her renk ipe yedi kere Ayetel Kürsi okuyup yedi düğüm at.
Düğümleri attıktan sonra, yedi renk ipi eline alıp hepsini birden bük ve bir araya getir. Sonra şu tertip üzere Ayetel Kürsi yi oku :
Bismillahirrahmanirrahim Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyüm.
deyince birinci düğümü bağla.
Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyümü la te’ huzühü sinetün vela nevm .
deyince ikinci düğümü bağla .
Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü la te’ huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ard men zellezi yeşfeu indehü illa bi iznihi ya’lem.
deyince üçüncü düğümü at .

Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyüm La te’huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati ve me fil ard men zellezi yeşfeu ındehü illa bi iznihi ya’lemü ma beyne eydihim .
deyince dördüncü düğümü at .

Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyüm la te’huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ard men zellezi yeşfeu ındehü illa bi iznihi ya’lemü ma beyne eydihim vema halfehüm.
deyince beşinci düğümü bağla.
Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyüm Late’huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ard menzellezi yeşfeu ındehü illa bi iznihi ya’lemü ma beyne eydihim vema halfehü vela yühitüne bişeyin min ılmihi illa bima şa’ ve sia kürsiyyühüs semavati vel ard vela yeudühü hıfzühüma.
deyince altıncı düğümü at .

Allahüla ilahe illa hüvel hayyül kayyüm la te’huzühü sinetün vela nevm lehü ma fis semavati vema fil ard men zellezi yeşfeu ındehü illa bi iznihi ya’lemü ma beyne eydihim vema halfehüm vela yühitüne bişeyin min ılmihi illa bima şa’ ve sia kürsiyyühüs semavati vel ard vela yeudühü hıfzühüma ve hüvel aliyyül azim.
deyince yedinci düğümü bağla .
Yedi düğümüde bağladıktan sonra bu ipeği ağır bir taşın altına koy ve “Bu taş bu ipeği nasıl basarsa fülan kızı fülanın aşkını ve gönlünü kendime bağladım vede bağlansın, Allah c.c. ın yardımıyla Ayetel Kürsi hakkı için“
dersin. Bunları dilediğin şekilde söylersin. Bu mesele sahih olup, defalarca tecrübe edilmiştir .aman akıllı ol sakın keyfi yapma iki yüzlü bıçak gibidir


Zina Eden Erkeği Bağlamak İçin Dua Aşk,Sevgi 

 ŞEMS SURESİNİN HAVASSI ZİNA EDEN ERKEK İÇİN 

 Zina eden bir erkek ile yuva yıkmak isteyen bir kadının bu kötü işten uzaklaştırmak istersen: Yünden kıvrılmış bir fitil alıp, fitilin üzerine Şems Suresini Cellaha lafzına kadar okuyup, 
 Veşşemsi ve duhaha.
 وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا
Velkameri iza telaha. 
وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا
Vennehari iza cellaha 
وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا
1. وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا 1. Veşşemsi veduhâhē. 1. Güneş'e ve onun parıltısına, 2. وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا 2. Vel gameri izē telēhē. 2. Güneş'in ardından gelen Ay'a, 3. وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا 3. Vennehēri ize cellēhē. 3. Güneş'i açıp ortaya çıkaran gündüze,
Tevekkelü Ya huddame hazihil ayetiş şerifeti bi akdi zekera fülan an ferci fülanete bi hakki Ahiyyen şerahiyyen Edunayý Esbaütün Ali şedday. Ondan sonra bu fitilin üzerinden matlubun olan kişiyi atlatırsan, o kişi hemen bağlanır. Bir daha o kötü kadınla zina etmez. Daha sonra çözmek istersen, o fitili yak. O kişinin erkekliği cözülür bu işler için gün ve okunma sayısı önem lidir selamet vesselam bağlılığı hemen çözülür Aşk Tılsımı Aşk,Sevgi Eski sevgilisi ile barışmak isteyen kişiler ve sevdiği dargınlık aralarında dargınlık ve küslük olan çiftlerin aralarındaki aşk arttırmak için uygulayacağı aşk tılsımı Sevdiği ile kavuşamayan kimse, sevdiği kimsenin yıldızının eşref bir saatinde aittaki vefki miskianber mürekkebi ile yazar ve hakiki zeytin yağma batırarak yakar, dua yanarken de dört yüz defa Ya Rakip ismini zikreder ve Ya Rabbi! Bu kişi benim hakkımda hayırlıysa bir an evvel bize mutlu bir yuva kurmayı nasip et diye dua ederse, kısa zamanda muradına erer. 
 Vefk budur


Aşk,Sevgi
Sevdiğin kişinin daha çok kendine ısınmasını, seni dinlemesini, sevip saymasını istiyorsan aşağıda gelen tılsımı yazıp sağ kolunda taşıman yeterlidir. 
 Tılsım şudur;


Bir kimsenin rüyasına girmek için 
 Bir kimseye rüyasında görünmek ve muradınızı söyleyerek arzu ettiğiniz şeyi o kimseye yaptırmak istiyorsanız.
3 gece herkez yattıktan sonra aşağıda yazdığım duayı 786 kere okursanız istediğiniz ve arzu ettiğiniz şeyi yaptırırsınız. 

 Ahiyen şerahiyen ezünayün esbavütün ali şeddai ya hüddamı hazihil esma izhebu ala filan fi sıfatı vel hilyeti ve kulu maksadi ve muradi haza...
Burada kendi söylemek istediğiniz şeyleri söylersiniz. 
 filan yazan yere etki etmek istediğiniz kişinin adı ve annesinin adını söyleyeceksiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion