6 Şubat 2020 Perşembe

VEFKLER ve SIHIR DIKKAT BILMEYEN DENEMESIN KESIN CIN CIKARMA


VEFKLER ve SIHIR DIKKAT BILMEYEN DENEMESIN KESIN CIN CIKARMA
DIKKAT COK NADIR DOSYALAR
burada cok degerli dosyalar sunuyorum bilmiyorum 
sayfayi sürdürebilmem icin desdege ihtiyacimiz var isteyen yardimda bulunur 
 ANA CELCELUTIYE








Mühr-ü Şerif Hicab (Kara Büyü,Nazar,Cin Musallatı Ve Kazadan Korur)
Bismillahir rahmanir rahim, 

La illahe illallah Muhammedün Resûlüllah salallahü aleyhi ve sellem’in ve‘ ala alihi ve sahbihi ve sellem’in, Ya Rahman, Ya Rahim , Ya Müste’an, Ya Allah Ya Muhammed salallaahu teâlâ ‚aleyhi ve sellem’in, Ya Ebu Bekir, Ya Ömer, Ya Osman, Ya Ali ,Ya Hasan,Ya Hüseyin, Ya Yahya, Ya Halim, Ya Allah vela havle vela guvvete illa billahil aliyyil azim.’Sıddık Mevlana Abdur-rauf El Yamani gibi aliyyil azim, Shahamatul Fardaani, Yusuf Imaamul‘ Aarifin Amanul Hak, Tayyar arkadaşları ma’ruf bi mulhaan az Aarif Lisaanul Mutakallimiin ‚Sakhaavi olarak Avnullah‘, Burhaanul Kuramaa Ghautsul Anaam, Ya Sahib uz Zaman’a Muhammed El Mehdi (bunlar mehdi a.s yedi vezirleri) ya sahib’el unsur, Ya Kadir. Allahü Hakk’ın İmam Mehdi’nin Yedi milletvekili (Vezir) Mevlana Shahamatul Fardani Mevlana Yusuf-Sıddık Mevlana Abdul Rauf el-Yamani Mevlana İmamul Arifin Amanul Hak Mevlana Lisanul Muttakalimin Avnallah Sakhavi Mevlana Arrifal Tayar al bi’l ma’ruf Mulhan Mevlana Burhanul Karama Ghauthulannam Kara büyüden,nazardan,Cinlerin,Şeytanların saldırılarından,kötülüklerden,kazadan,belada n,her türlü zorluklardan kişiyi korur. bu mührü evin herhangibir odasına sağ tarafına as.sabah-akşam mühre bak Bu mühür fakir, muhtaç kişiye sadaka olarakta verilir. Bu mührün yazılımı melekler tarafından yazılıp verildiği söylenmiştir.
Bu mührün bir çok faydası var. Bu mührü taşıyan her türlü kazadan beladan bütün kötülüklerden korunur. Koruma altına girer. Bu mührü üzerinde taşıyana Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz. Cin musallat olmaz. Bereket içinde çok güçlü bir tılsımdır. 
Not:Mührü kopyalamanızda, yazdırmanızda, eve asmanızda yada üzerinizde kurallarına riayet ederek taşımanızda (helaya girerken çıkarmak gibi) bi sakınca yoktur.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion