10 Ağustos 2021 Salı

MANTOLAMA

 

Strafor Duvar Panelleri

image


Trendwall Ahşap Desenli Strafor Duvar Paneli 99
ÜRÜN FİYATI: 37.99 ₺
image


Strafor Duvar Paneli Mermer Desenli Duvar Paneli Serisi 80
ÜRÜN FİYATI: ₺ 45.00
image


Strafor Duvar Paneli Mermer Desenli 4
ÜRÜN FİYATI: 37.99 ₺
image


Strafor Duvar Paneli Mermer Desenli 37
ÜRÜN FİYATI: ₺ 45.00
image


Strafor Duvar Kaplamaları Mermer Desenli 105
ÜRÜN FİYATI: 37.99 ₺
image


Mermer Desenli Strafor Duvar Paneli Modelleri Lacivert
ÜRÜN FİYATI: ₺ 45.00
image


Mermer Desenli Strafor Duvar Paneli 23
ÜRÜN FİYATI: 37.99 ₺
image


Kendin Yap İç Mekan Duvar Dekorasyonu Paneli 78
ÜRÜN FİYATI: 37.99 ₺
image


İç Mekan Duvar Dekorasyon Malzemeleri
ÜRÜN FİYATI: 37.99 ₺
image


Ahşap Strafor Duvar Paneli Serisi 140
ÜRÜN FİYATI: 37.99 ₺
image


Ahşap Dokulu Duvar Dekorasyon Panelleri Serisi 139
ÜRÜN FİYATI: 37.99 ₺
image


Yumuşak Duvar Paneli
ÜRÜN FİYATI: ₺ 33,99
<12345678910...166>

Strafor Duvar Panelleri ve Strafor Duvar Kaplama

Duvar panelleri, modern sanat ve tasarım çağında, bir mekanı hissettirmenin yollarından biridir. Görsel açıdan çekici kılmak için farklı sanatsal ürünler kullanmaktır. Bazen, tasarım öğelerini uygulamak aynı zamanda izolasyon özelliği de taşıdığından sanıldığından daha kolay olur, böylece mekanınız ferah ve düzgün görünür. Tamda bu noktada Trendwall strafor duvar panelleri bize çeşitli fırsatlar sunuyor ve bu da bir mekanı güzel, değerli hale getirmenin genel yolculuğunu kolaylaştırıyor. İç mekanlarda duvar kağıdı yerine artık tercih edilen strafor duvar panelleri, İç cephe ve dış cephe strafor duvar panelleri kolayca özelleştirilebilir. Hem duvar dekorasyonu hem de mantolama malzemesi olan duvar panelleri, iç cephe mantolama için çok çeşitli seçeneklerin kullanılmasını sağlamak için farklı dokularda bulunur. 
Duvar panelleri ile ilgili bazı bilgileri ve stafor duvar kaplama ve tavan kaplama gibi mantolama malzemelerini neden tercih etmeniz gerektiğini inceleyelim.

Duvar Panelleri ve Kullanım Alanları

Tüm iç mimari ve dış cephe kaplama projelerinizde kullanabileceğiniz bu ürün dekoratif amaçlı olarak iç ve dış mekanlarınız da dekoratif amaçlı duvar panelleri olarak kullanılmaktadır. Tüm ısı yalıtım malzemelerinin üzerine rahatlıkla uygulama yapılabilmektedir. Tüm konut, villa, idari, kamu, sağlık, sosyal, kültürel yapılarda, cafe, pastane, bar, mağaza, restoran, spor salonu, güzellik merkezi, ofis, daire içlerinde, Tv ünitesi arkasında, duvar dekorasyonu tasarımlarında tercih edilir bir uygulama olmuştur. Stafor duvar kaplamaları, mekanınızın görünümünü değiştirmedeki en iyi dekorasyon unsurlarından biridir. Duvar panelleri, projeniz için size en uygun olanı seçmek için farklı model ve renklerde mevcuttur. Strafor duvar kaplama, ahşap panel, metal görünümlü panel, hasır çelik panel, brüt beton panel, Taş duvar paneli, tuğla görünümlü duvar paneli dokularında ve renklerinde mevcuttur.

Strafor Duvar Paneli İle Ev Dekorasyonu Fikirleri

Duvar kaplamaları evlerde, ofislerde, lokantalarda, alışveriş merkezlerinde, hastanelerde, lüks otellerde ve aklınıza gelebilecek bütün iç mekanlarda veya dış mekan tasatımlarında kullanılabilir. Kolay uygulama özelliği ile bir çok alanda rahatlıkla kullanılır. Duvar kaplamaları kendinden yapışkanlı değildir. Akrilik esaslı duvar paneli yapıştırıcısı ile montajlanır. Trend wall duvar paneli dünyası için yenilikler getirerek muhteşem duvar tasarımları yapmaktadır.

Ev Dekorasyonu İçin Strafor Duvar Panelleri

Bir oturma odasını güzelleştirme fikrinin geliştirilmesi; Bir oturma odasının cılız ve donuk duvarları, alanın gizemli güzelliğini artıran, parlak ve basit bir tonda tüm alanın süslenmesini kolaylaştıran "strafor duvar paneli malzemeleri" kullanılarak yeniden dizayn edilebilir.
Kafeteryaları ve restaurantları yenilemek; Kolay kurulum işlemi nedeniyle duvar paneli ile ev dekorasyonu fikirleri çok kolaylaşıyor. Strafor duvar panelleri kolayca uygulanabilir, bu da müşterilere ihtiyaçlarına göre yeniden tasarlama şansı verir.
Alışveriş merkezlerine zengin bir görünüm kazandırmak; köpük duvar panelleri, tüm dekorasyonun tamamlayıcı bir biçimde sunulması için yenilikçi bir şekilde tasarlanmıştır, böylece genel görünüm süslü fakat sofistike hale gelmekle beraber yüksek oranda ısı yalıtımı sağlamış olur.


logo

Söve, Mantolama ve Dış Cephe Kaplama Malzemeleri Metpor'da! En İyi Mantolama, Söve Dış Cephe Kaplama ve Isı Yalıtım Malzemeleri Yeni Modelleri ve Fiyatları ile Başta İstanbul Olmak üzere, Tüm Türkiye'ye Hizmet Verir.

    info@metpordekor.com
    Telefon: + 90 216 387 46 64
    FAX: + 90 216 517 84 33
    GSM: + 90 532 697 15 47
    Petrol İş Mahallesi, Kurtuluş Sokak No: 3/B 34862 Kartal/İstanbul

    2005 - 2021 MT Web Team - Metpor Söve & Mantolama Ürünleri - Metpordekor.com

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    vefk-örnekleri-111

      vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion