25 Aralık 2015 Cuma

Küslüğü Yok Etmek İçin Dua

Küslüğü Yok Etmek İçin Dua

Sevdiğiniz erkek arkadaşınız veya nişanlınızla olan küskünlük ve daha sonrası yaşanan ciddi sorunlar için yapılabilecek temel düzeyde vefk çalışmaları vardır.Bu çalışmalar ile sevdiğiniz kişi nerede olursa olsun sizi devamlı düşünüp bağlı kalacaktır.
Esma-i Berhetiyye ile ilgili Kasemler hakkında bir çok rivayet edilmiştir. Bunların en doğrusu İmam Şemseddin el Behinsavi (r.a.) Hazretleri’nin olup, Esma-i Berhetiyye Kasemi budur:
dualar
Berhetîhin (2) Kerırin (2) Tetlîhin (2) Tûranin (2) Mez-celin (2) Bezcelin (2) Terkabin (2) Berheşin (2) Galmeşin (2) Hûtîrin (2) Kalnehüdin (2) Berşani (2) Kazhirin (2) Ne-muşelhm (2) Berheyula (2) Beşkeylehm (2) Kazmezin (2) Engalelitın (2) Kabaratin (2) Ğayaha (2) Keydehüla (2) Şem-hahirin (2) Şemhahîrin (2) Şemhehîrin (2) Bikehtahûnihin (2) Beşarişin (2) Tuneşin (2) Şemha-barûhın (2) Allahümme bi hakkı kehkehecin yağtaşiyyin bilatşağşegavîlin emvîlin celedin mehcemen helmecin ve rudîhin mehfeyacin bi ızze-tike illâ ma ehazte seniıhim ve ebsarihim Sübhane men leyse kemislihi şey’ün ve hüve’s-semiu’l basîr.
Eskiden beri üzerinde ittifak edilen Berhetiyye Kasemi budur. Süleyman ibni Davud Aleyhisselâm, veziri olan As af bin Berhiya ve âlimlerin çoğu bu Berhetiyye Kasemini kullanmış oldukları sahih (gerçek) ile rivayettir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion