25 Aralık 2015 Cuma

sevdiğimin gözü benden başkasını görmesin duası

sevdiğimin gözü benden başkasını görmesin duası 
Kuvvetli tek celbiye amaçlı uygulamadır. Kendi denenmiş tek uygulamadır, rastgele tek yapılış vakti yoktur, tavsiye edilen okuma düzeni tek hafta süresince gün içerisinde bir kez okumaya niyet etmedir ancak evrensel bağlamda tek hafta dolmadan hacetimiz görülmüş olabilir . 
(bir 4 gün okumada ise okumadan ardından 40 gün yabancı tek işlem ya da okuma yapılmaması tavsiye edilir .) 
Tesir şu biçimde olabilir sevgisi amaçlı okunan kişide önce günler tek depresyon durumu ortaya çıkar , bu iyiye işarettir, uygulamaya aynı ritimde devam ediniz. Bismillahirrahmânirrahîm 
Yüsebbihu lillâhi mâ fissemâvâti ve mâ fil’ardılme-likirkuddûsil ‘aziyzil’hakiym (1). Hüvellezî be’ase firüm-miyyîne rasûlen minhüm yetlû aleyhim âyâtihî ve yüzekkîhim ve yü’allimühümül’kitâbe velhikmeh, ve in kânû mîn kablü lefî dalâlin mübiyn (2). Ve âha-riyne minhüm lemmâ yelhakû bihim. Ve hüvel’aziy-zülhakıym (3). Zâiike fadfuilâhi yü’tiyhi men yeşâ’. Valiâhü zülfadlil’aziym (4). Meselülleziyne hummilüt-tevrâte sümme lem yahmilûhâ kemeselilhımâri yah-milü esfârâ. Bi’se meselülkavmilleziyne kezzebû bî-âyâtiüâh. Valiâhü lâ yehdilkavmezzâlimîyn (5), Kul yâ eyyühelleziyne hâdû înze’amtüm enneküm evliyâü lillâhi min dûninnâsi fetemennevülmevte in küntüm sâdikıyn (6). Ve la yetemennevnehû ebeden bimâ kaddemet eydiyhim. Valiâhü aliymün bizzâlimiyn (7). Kul innelmevtellezî tefirrûne minhü feinnehû mülâ-kıyküm sümme türaddûne ilâ âlimilğaybi veşşehâde-ti feyünebbiüküm bimâ küntüm ta’melûn (8).Yâ eyyühelleziyne âmenû izâ nûdiye lissalâti min yevmilcümü’ati fes’av ilâ zikriliâhi ve zerul bey’. Zâli-küm hayrun leküm in küntüm ta’lemûn (9). Feizâ ku-dıyetissalâtü fenteşirû fel’ardi vebteğû min fadlillâhi vezkurüllâhe kesiyran le’alleküm tüflihûn (10). Ve izâ ra’ev ticâreten ev lehveninfeddû ileyhâ ve terakûke kâimâ. Kul mâ indallâhi hayrun mînellehvi ve ı cârah. Valiâhü hayrur’râzikıyn
-------------------------------------------
Sevdiğini Kapına Getirmek İçin Dua 
Çok sevdiğiniz ve üstüne titrediğiniz sevgilinizle tartıştıysanız okuyabileceğiniz en etkili dualardan birisi de, aslında en önemli aşk dualarından biri olan, aşağıda göreceğiniz duadır. 
Bu duayı okuyun ve size kızgın sevdiğinizin kapınızı çalmasını bekleyin. Bu oldukça kısa sürede etkisini gösteren ve sonuç alabileceğiniz bir duadır. 
İşte okumanız gereken dua: 
Ya Vedud; ente’llez-i a’lente sırrül muhabbeti vel meveddeti fi kulubi ehlül esrar. Ve ente’llez-i ekmelte zevatüt talibine bi nurül envar. Tecelleyte bi izzi-daimi ve vennurül kaimi alel ervah . Fe elleftel eşbah ve azhartel insane bi tekmili meratibil beyan. Ve ente tezidül ihsane li ehlil vilayeti vel müinü bi re’fetiked daimetü li ehlil imani bil marifeti ve hüsnül riayeti es’elüke Allah’ümme bi cemili alaike ve cezili na’maike en tecalani min evliyaikellezine hüm fi fazlike ve namaike mütena’imüne ve leke zakirüne ve li na’maike şakirüne ve ileyke ayibüne. Ve ahyini hacetel ebedi ve kavvini bike fi kabuli nurü vechüke ve cudike bi ahsenil mededi li ehlil irfan. Ve entel mükemmelü limen akbele aleyke bil imtihan.. Ya Cami Ya Vedud bir hürmetike celile-i ayete Ve min ayatihı en haleka leküm min enfüsiküm ezvacel li teskünu ileyha ve ceale beyneküm meveddetev ve rahmeh inne fı zalike le ayatil li kavmiy yetefekkerun.
----------------------------------
SEVDIĞINI KAPINA GETIRMEK İÇIN DUA 
 Sevdiğinizle tartıştıysanız ve sizi bir daha görmeyeceğini söylüyorsa üzülmeyin çünkü her ilişkide yaşanabilecek bir kara günü atlatmanız, sevdiğinizi bu inadından döndürmeniz ve kapınıza getirmek için okuyabileceğiniz etkili bu duayı okuduktan sonra aranızın bir anda düzeldiğini göreceksiniz. Bu etkili duayı 7 kere üstüste okuduktan sonraki gün, sevdiğiniz kapınıza kadar gelecek ve barışmanız için size adeta – suçsuz olsa dahi – yalvaracaktır.
 Bismillahirrahmanirrahim 
Elif lam mim. zalikel kitab, la raybe fiyh, hüden lil müttekıyn elleziyne yü’minüne bilğaybi, ve yukiymünes salate ve mimma razaknahüm yünfikuun velleziyne yüminüne bima ünzile ileyke ve ma ünzile min kablik, ve bil’ahireti hüm yükınün ülaike ala hüden min rabbihim, ve ülaike hümülmüflihün. ihlasla beraber 40 kere 40 gün okunması gerektiği söyleniyor. Üstte yazan şekilde okudum ben aradaki fark nedir.
----------------------------------------------------
KOCAYI SEVME DUASI 
 Kocası ile araları devamlı kötü olan ve kavgalı olan kişiler tarafından uygulanan dua ve vefk uyulaması oldukça etkilidir.Ülkemizde medyum hocaların en çok yaptığı uygulamalar arasındadır. 
Yusuf’un Züleyha’yı sevdigi gibi kocasını sever. 

Ve kale nisvetün fil-medinetim Raetülazizi türavidü fetaha an nefsihi kad şekaeha hubben Allahümme a’şik fülan ibni fülaneh,kema a’şakte imraetül Aziz ala Yüsuf bin Yakup Fe-inneke kadirün ala zalike Ve zalike alellahi yesir
On kere Allahu ekber, on kere besmele, on kere de ferdün hayyun kayyum hakem adlün kuddusun esmaları zikredilir. 
 Sonra hacete uygun 19 harfli ayetlerden biri alınıp yüz kere okunur. 
 Kuran-ı Kerimde 19 harfli ayetler

Müminler için dualarının kabul edileceğine dair allah’ın vaadi vardır.. 
ve allah asla vaadinden dönmez. Duam kabul olmaz demek küfürdür. Bilirsen bu tertip inananlar için bir hazinedir. Aşağıdaki ayetler, açıklanan amaçlar için, namazlardan sonra, maksadına uygun niyet edildikten ve üç kere salavat getirildikten sonra, sağ el sağ diz üzerine konularak, sağ el işaret parmağı depredilmek suretiyle (yukarı aşağı indirilip kaldırılarak-sürekli)19 kere okunur. 
Yahut sağ el sağ diz üzerinde tespih çekerek, epced sayını bir gün içinde tamamlayacak şekilde kırk gün süreyle okunur. Beklenen netice(herhangi bir şekilde tecelli ettiğine dair bir haber) alınıncaya kadar veya 19 gün süreyle okunur. 
Her okumanın sonunda üç kere salavat getirilir. İki salavat arasına yerleştirilen duaların kabul edileceğine dair hadisi şerifler vardır.. Tecrübelerle sabittir ki biiznillah karşılığı mutlak olarak alınır. 
*Affı ilahiye mazhar olmak için okunacak ayetler: 
Ve innî le ğaffârun li men tâbe ve âmene.. (ebcet hesabiyle okumak isteyenler için adedi (1998) Ve kâne bil mü’mine rahiymâ (556) Ğâfiriz zenbi ve kabilit tevbi (2643) *Tevbeye nail olmak ve kötülüklerden kurtulmak için; Allâhü yürîdü en yetûbe aleyküm (929) Rabbenasrif annâ azâbe cehennem (1616) Rahmeti rabbike hayrun mimmâ yecmeûn (1940) *Haklı olduğunuz bir davayı kazanmak için: Yühıkkul hakka bikelimâtihi ve yaktâ (950) Fettah beynî ve beynehüm fethâ (1243) Elhukmü lillahil aliyyil kebir (568) *Her çeşit hastalıktan şifa bulmak için; E ve men kâne meyten fe ahyeynâhü (784) İn küllü nefsin lemmâ aleyhâ hâfız (1467) *İstihare yapmak için; İz yürîkehümüllahü fi menamik (1273) İnnallahe kâne latıyfen habîrâ (1131) Ve kânallahü bi külli şey’in alîmâ (657) *Düşmanlarını kendine dost yapmak ve kendini sevdirmek için; Neza’nâ mâ fî sudurihim min ğıllin (1774) *Herhangi bir imtihanı kazanmak, iş ve ticarette ileri geçebilmek için; Keyfe faddalnâ ba’dahüm alâ Ba’d . (2970) *Çocuğu olmayanlar için; İnne rabbeke hüvel hallâkul alîm.(1227) Fallâhü hüvel veliyyü ve hüve yuhyî (289) Rabbüke yahlüku mâ yeşâü ve yahtâr (2532) Hüvallahûl hâlkul bâriü (1084) *Düşmanından kurtulmak için; İnne hızbellahi hümül müflihun (424) *İstemediği bir kişiyi kendisinden uzaklaştırmak için; Kâle hâzâ firâku beyni ve beynek (1378) *Yangın söndürmek veya vücudun ateşini düşürmek için; Yâ nâru kûnî berdan ve selâmâ. (693) *Sihir bozmak için; Ve lâ yûflihus sâhiru haysü etâ..(1394) Min şerrin neffâsâti fil ukad(1948) *Bekar olup ta evlenmek isteyenler için; Kezâlike ve zevvecnahüm bi hûrin ıyn (1234) *Kabul-i dua için; Ve kâle rabbikümüd’ûni estecip (1006) *Kısmetin açılması zafer ve galibiyet için; İnnâ fetahnâ leke fethan mübinâ (1233) *Düşmanların şerrinden ve intikamından kurtulmak için, Summün bükmün umyün fehüm lâ yerciûn.(807) Summün bükmün umyün fe hüm lâ ya’kılûn (734) Ve le hüm a’yünin lâ yübsırûne bihâ (609) Ve le hüm âzânün lâ yesmeûne bihâ (1018) *İş, memuriyet, makam ve mülk sahibi olmak için; Allahü yü’tî mülkehû men yeşâ (990) Malikel mulki tü’til mülke (1150) Lehüm dârüs selâmi ınde rabbihim (813) *Fakirlikten kurtulmak, servet ve ikbale nail olmak için; Ve terzüku men teşâü bi ğayri hısab (2788) I’lemû ennallahe ğaniyyün hamîd (1387) Tüızzü men teşâü ve tüzillü men teşâ (3197) Fadlen min rabbike zâlike hüvel fevzü (2108) Ve a’tednâ lehâ rizkan kerimâ (1147) *İlim ve teknolojide inkişafa nail olmak için; Yüallimühümül kitâbe vel hikmete (1154) Kale innemel ılmü ındellah (584) Fil erdı âyâtün lil mûkınîn (1850) Ve fi enfisüküm e fe lâ tüpsırûn (1207) Kuraklık ve kıtlıktan halas olmak için; Ellezi enzele mines semâi mââ (1094) 
*Her işte Cenab-ı Hakk’ın yardımın istemek için; İyyâke na’büdü ve iyyâke nesteıyn (836) Allâhü bin nâsi le raüfün rahiym (785) Nı’mel mevla ve nı’men nasıyr (824) Mâ kâne lehüm minallahi min vâk (540) Ve kâne zâlike alellahi yesîrâ (1284) Se yec’alüllahü ba’de usrin yusrâ (916) Asâ rabbünâ en yübdilenâ hayrâ (1352) *İstikamet sahibi, kararlı ve isabetli görüş sahibi olmak için; İhdinas surâtal müstakıym (1073) Sırâtellezine en’amte aleyhim (1087) Men yehdillahü fe hüvel mühtedi (756) Allahü yectebî ileyhi men yeşâ (936) Ellezî feteranî fe innehû se yehdîn (1365) *Düşmanlarına karşı galip gelmek için; İnnellâhe alâ nasrihim le kadîr.(856) Hasbünâllahü ve ni’mel vekil (450) İnne hızbellâhi hümül ğâlibûn (1299) İnnellâhe kaviyyün şedîdül ıkâb (755) Kâle rabbinsurnî bimâ kezzebûn (1585) Anetil vücûhü lil hayyil kayyûm (836) Necinî minel kavmiz zalimîn (1442) Kâle rabbinsurnî alel kavm (1051) *Düşmanların kötülüklerini kendilerine döndürmek için; Fe erselnâ aleyhümüt tûfan (754) Ve innallâhe muhzil kâfirin (1172) Ve ye’tihil mevtü min küllü mekân (1160) Ve ğadibellâhü aleyhim ve leanehüm (2230) İnnâ erselnâ ileyhim hâsibâ (552) Yürselü aleykümâ şüvâzün min nâr (2019) Eheznâhüm ahze azîzün muktedir (3536) E lem yec’al keydehüm fî tadlîl (1623) Mâ ağnâ anhü mâlühû ve mâ keseb (1432) *Her işinde Allah’ın yardımını temin etmek için; Tevekkel alel azîzir rahiym (980) 
On iki bin kere de ya Vedud esması zikredilir. 
 Her bin kere de bir defa aşağıdaki davet okunur. 
 Buhuru haşeb-i işrak’tır, ameliyenin yapılacağı en uygun vakit gecenin üçte biri kaldığı zamandır.
-------------------------------------------------

Eşinizi Eve Bağlamak İçin Dua 
 Gözü devamlı dışarda, eğlencede olan eşinizi eski günlerinizde olduğu gibi eve bağlamak için aşağıdaki duayı her gün okuyun. Bu çalışmayı düzenli şekilde yaparak iyi niyetlerinizle evliliğiniz koruyabilir ve eşinizi gittiği bilinmez yollardan evinize geri döndürebilirsiniz. Her gün bu duayı okuyun: 
Bismillâhirrahmânirrahîm. 
 Kulhüvallâhü ehad. Alla-hüssamed. Lem yelid ve lem yûled. Ve lem yekünlehü kü-füven ehad. Ve eyne mâ tekûnû ye’ti bikümüllâhü cemîan innallâhe alâ külli şey’in kadîr. 
Düzenli şekilde okuduğunuz bu duanın ne kadar etkili olduğunu zaman içinde siz de farkedeceksiniz. Evliliğinizi korumak ve eşinizin gözlerinin yalnızca size bakmasını sağlamak için bu dua en uygunudur.
-------------------------------------------------
Eşler Arası Saygı ve Sevgi İçin Dua 
 Eşler arasında geçimsizliği durdurmak aralarında saygı ve sevgiyi oluşturmak amacıyla yapılan vefk ve dua uygulamasıdır. Son derece etkili olan bu uygulama şöyle yapılmaktadır. 
Bismillâhi’l meliki’l muhiti’d-daimı’l kadimüllezi me-le-i satıun nurun vechi’l ekvani ve emeddeha bi kuvvetin cez-beti heybeti sultanihi alâ külli melikin ve cinnî ve insî ve şeytanî sultanî fehafetihi cemi-ı mahlukatihi ve ezanet ve tevadaeti’l kerubiyyüne min a’lâ makamatiha. Ve secedet ve ecabet da’veti ismihi’l azimü’l a’zamü limen tekelleme bihi ve esraat bil icabeti ve’l bürhani’l muhkeme’l mektubi fî el-vahi kulubi’l mütesarrifîne bedûh echizetin. Aleyküm eyye-tühe’l ervahı’r ruhaniyeti’l ulviyyeti ve’s süfliyyeti ve hud-dame hazihi’l ahdi’l kebîru en tücibü da’veti ve takdû haceti ve tetevekkelü bi keza ve keza. Bi izzeti Berhetîhin (2) Kerîrin (2) Tetlîhin (2) Tûranin (2) Mezcelin (2) Bezcelin (2) Terkabin (2) Berheşin (2) Galmeşin (2) Hûtîrin (2) Kal-nehüdin (2) Berşanin (2) Kazhirin (2) Nemuşelhm (2) Ber-hayula (2) Beşkeylehîn (2) Kazmezin (2) Engalelitın (2) Ka-baratin (2) Gayaha (2) Keydehüla (2) Şemhahirin (2) Şem-hahîrin (2) Şemhehîrin (2) Bikehtahûnihin (2) Beşarişin (2) Tuneşin (2) Şemha barûhın (2) bi hakkı haze’l ahdil me’hu-din aleyküm yâ huddame hazihil esma-i illâ ma esra’tüm ü’l inkiyadı fıma tü’merûne bihi bi izzetin elmu’terizi fî ızzi izzetin. Ve ev fü bi ahdillahi iza ahedtüm ve lâ tenkudü’l eymane ba’de tevkidiha ve kad cealtümullahe aleyküm kefı-la. Ve bi hakkillezi leyse kemislihi şey’ün ve hüves semi-ul basîr. Ahderû vesme-u ve etîû ve kûnû avnen li alâ ma eraer-tiküm bihi bi hakkı’l ismillezî evvelühü alin ve ahirihi alin ve hüve alin şel’i yeû yübeyhin yehin vehin bi tekhin bi tekfalin bisa’yin ka’yin mimyalin mutiîne leke ya alin celle zeryalin ihtereka min asa esmaillahi. Aksemtü ve azemtü aleyküm bi alimü’l gaybi ve’ş-şehadeti’l kebirli’1 müteal. Ve bi hakkı’1 ismullezi teahedtüm bihi mde babi’l heykeli’l kebîri ve hüve biılşakşin mihrakişin akşamakşin şakmunehşin. Ve men yu’rid an zikri rabbihi yeslükhü azaben saida. Ve bi hakkı Ahiyyen Şerahiyyen edunayi esbaütün ali şeddayi ve bi hakkı Ebced Hevviz Hattı ve bi hakkı Batadin Zehecin Vahin ve bi hakkı Bedııh Echizetin. Ve innehü lekasemün lev ta’lemüne azim. El-vahan el-acele es-saate barakallahü fıküm ve aleyküm. Ve lâ havle velâ kuvvete illâ billahi’l aliyyü’l azîm. dualar
dualar
----------------------------------
KOCAYA ŞIRIN GÖZÜKMEK IÇIN DUA 
 Esma-i Berhetiyye ile ilgili Kasemler hakkında bir çok rivayet edilmiştir. 
Bunların en doğrusu İmam Şemseddin el Behinsavi (r.a.) Hazretleri’nin olup, 
Esma-i Berhetiyye Kasemi budur:
sirin-gorunmek-icin-dua
Berhetîhin (2) Kerırin (2) Tetlîhin (2) Tûranin (2) Mez-celin (2) Bezcelin (2) Terkabin (2) Berheşin (2) Galmeşin (2) Hûtîrin (2) Kalnehüdin (2) Berşani (2) Kazhirin (2) Ne-muşelhm (2) Berheyula (2) Beşkeylehm (2) Kazmezin (2) Engalelitın (2) Kabaratin (2) Ğayaha (2) Keydehüla (2) Şem-hahirin (2) Şemhahîrin (2) Şemhehîrin (2) Bikehtahûnihin (2) Beşarişin (2) Tuneşin (2) Şemha-barûhın (2) Allahümme bi hakkı kehkehecin yağtaşiyyin bilatşağşegavîlin emvîlin celedin mehcemen helmecin ve rudîhin mehfeyacin bi ızze-tike illâ ma ehazte seniıhim ve ebsarihim Sübhane men leyse kemislihi şey’ün ve hüve’s-semiu’l basîr. Eskiden beri üzerinde ittifak edilen Berhetiyye Kasemi budur. Süleyman ibni Davud Aleyhisselâm, veziri olan As af bin Berhiya ve âlimlerin çoğu bu Berhetiyye Kasemini kullanmış oldukları sahih (gerçek) ile rivayettir.
--------------------------------------------
KÜSLÜĞÜ YOK ETMEK İÇIN DUA
Sevdiğiniz erkek arkadaşınız veya nişanlınızla olan küskünlük ve daha sonrası yaşanan ciddi sorunlar için yapılabilecek temel düzeyde vefk çalışmaları vardır.Bu çalışmalar ile sevdiğiniz kişi nerede olursa olsun sizi devamlı düşünüp bağlı kalacaktır. Esma-i Berhetiyye ile ilgili Kasemler hakkında bir çok rivayet edilmiştir. 
Bunların en doğrusu İmam Şemseddin el Behinsavi (r.a.) Hazretleri’nin olup, Esma-i Berhetiyye Kasemi budur:
dualar
Berhetîhin (2) Kerırin (2) Tetlîhin (2) Tûranin (2) Mez-celin (2) Bezcelin (2) Terkabin (2) Berheşin (2) Galmeşin (2) Hûtîrin (2) Kalnehüdin (2) Berşani (2) Kazhirin (2) Ne-muşelhm (2) Berheyula (2) Beşkeylehm (2) Kazmezin (2) Engalelitın (2) Kabaratin (2) Ğayaha (2) Keydehüla (2) Şem-hahirin (2) Şemhahîrin (2) Şemhehîrin (2) Bikehtahûnihin (2) Beşarişin (2) Tuneşin (2) Şemha-barûhın (2) Allahümme bi hakkı kehkehecin yağtaşiyyin bilatşağşegavîlin emvîlin celedin mehcemen helmecin ve rudîhin mehfeyacin bi ızze-tike illâ ma ehazte seniıhim ve ebsarihim Sübhane men leyse kemislihi şey’ün ve hüve’s-semiu’l basîr. 
Eskiden beri üzerinde ittifak edilen Berhetiyye Kasemi budur. Süleyman ibni Davud Aleyhisselâm, veziri olan As af bin Berhiya ve âlimlerin çoğu bu Berhetiyye Kasemini kullanmış oldukları sahih (gerçek) ile rivayettir.
-------------------------------------
AYETEL KÜRSI ILE BIRINI KENDINE BAĞLAMA DUASI
Ayetel Kürsi Suresinin faziletleri oldukça fazladır. Bir kimseyi celb ederek kendinize bağlamanız için bile okunabilmektedir.
ayetel-kursi

Muhammedün rasulullâhi ve’l-lezîne maahü eşiddâü ale’l küffari ruhamau beynehüm terâhüm rükkaan süccedan yebteğune fadlan minellâhi ve rıdvanan sîmâhüm fî vücûhi-him min eseri’s-sücûdi zâlike meselühüm fî’t-tevrâti ve meselühüm fil incîli kezer’in ahrece şet’ehü feâzerehü fas-tağlaza festevâ alâ sûkıhî yü’cibü’z-zürra’a liyegîza bihimü’l küffare ve adallâhüllezîne âmenû ve amilû’s-sahilâti min-hüm mağfireten ve ecran azîman. Rabbena âtinâ min ledünke rahmeten ve heyyi’ lenâ min emrinâ reşedâ. Daha sonra aşağıdaki beyitler okunur: Yâ rabbi heyyi’ lenâ min emrinâ reşedâ Vec’al mü’avvineteke’l azimî lenâ mededâ Felâ tekellüf lî tedmîri enfüsenâ Fel abdü yü’dizü an tedbîri mâ fesedâ Entel alîmü ve kad veccehtü yâ emelî İlâ recâike kalben sâilen ve yedâ Felâ tere’d-detehâ yâ rabbi haibeten Febahrü cûdike yervî külli men verdâ Ve li’r-recâi tevâlî ente ta’Iemhü Fec’al sevâbî devâmi’s-sitre lî ebedâ. On kez başta okumalı, dokuz kez okuyarak devam etmelidir. Sonra böylece her başlamada on kez okumalıdır.
-----------------------------
SEVDIĞININ HEMEN ARAMASI IÇIN DUA
İşlerinde başarılı olmak ve bütün hastalıklardan da Allah’ın izniyle şifa bulmak için İhlâs sûresinin aşağıdaki sekizli hatemini misk, zaferan ve gülsuyu ile Perşembe günü birinci saat olan Müşteri saatinde yazılır.
geri-dondurme-duasi
Allah rızası için iki rekât hacet namazı kıl. 
Birinci rekâtta Fatiha ile İnşirah sûresini, ikinci rekâtta Fatiha ile Nasr sûrelerini oku. Namazdan sonra Allahu Teâlâ hazretlerine 313 defa tevbe ederek istiğfar et. 313 defa salavatı şerife getirip 1002 defa İhlâs sûresini oku. Her 100 defanın başında da bir defa: Anyâîlü veya Semsemâîlü veyâ Kesfeyâîlü ve sâıdûnî bi bülûği maksadî ve müntehâ emelî bi hakkı’l meli- ki’l hakkı’1 celîl. Ve seyyidinâ Muhammedin sallallâhü aleyhi ve sellem. Ellezî atâhü’l vahyi vettenzîlü.
kocagi-getirme

Kim esmai’1 vahdaniyeti zikretmek suretiyle her gün yedi defa dua ve niyazda bulunup gaybî ilimler ile yakarışları mahlukatm, yaratılmışların itaatini kazanabilir. 
Bu yukarıda belirttiğimiz vefkin faydası büyüktür.
--------------------------
Barışma Duası

Bismillâhi’l meliki’l muhiti’d-daimı’l kadimüllezi me-le-i satıun nurun vechi’l ekvani ve emeddeha bi kuvvetin cez-beti heybeti sultanihi alâ külli melikin ve cinnî ve insî ve şeytanî sultanî fehafetihi cemi-ı mahlukatihi ve ezanet ve tevadaeti’l kerubiyyüne min a’lâ makamatiha. Ve secedet ve ecabet da’veti ismihi’l azimü’l a’zamü limen tekelleme bihi ve esraat bil icabeti ve’l bürhani’l muhkeme’l mektubi fî el-vahi kulubi’l mütesarrifîne bedûh echizetin. Aleyküm eyye-tühe’l ervahı’r ruhaniyeti’l ulviyyeti ve’s süfliyyeti ve hud-dame hazihi’l ahdi’l kebîru en tücibü da’veti ve takdû haceti ve tetevekkelü bi keza ve keza. Bi izzeti Berhetîhin (2) Kerîrin (2) Tetlîhin (2) Tûranin (2) Mezcelin (2) Bezcelin (2) Terkabin (2) Berheşin (2) Galmeşin (2) Hûtîrin (2) Kal-nehüdin (2) Berşanin (2) Kazhirin (2) Nemuşelhm (2) Ber-hayula (2) Beşkeylehîn (2) Kazmezin (2) Engalelitın (2) Ka-baratin (2) Gayaha (2) Keydehüla (2) Şemhahirin (2) Şem-hahîrin (2) Şemhehîrin (2) Bikehtahûnihin (2) Beşarişin (2) Tuneşin (2) Şemha barûhın (2) bi hakkı haze’l ahdil me’hu-din aleyküm yâ huddame hazihil esma-i illâ ma esra’tüm ü’l inkiyadı fıma tü’merûne bihi bi izzetin elmu’terizi fî ızzi izzetin. Ve ev fü bi ahdillahi iza ahedtüm ve lâ tenkudü’l eymane ba’de tevkidiha ve kad cealtümullahe aleyküm kefı-la. Ve bi hakkillezi leyse kemislihi şey’ün ve hüves semi-ul basîr. Ahderû vesme-u ve etîû ve kûnû avnen li alâ ma eraer-tiküm bihi bi hakkı’l ismillezî evvelühü alin ve ahirihi alin ve hüve alin şel’i yeû yübeyhin yehin vehin bi tekhin bi tekfalin bisa’yin ka’yin mimyalin mutiîne leke ya alin celle zeryalin ihtereka min asa esmaillahi. Aksemtü ve azemtü aleyküm bi alimü’l gaybi ve’ş-şehadeti’l kebirli’1 müteal. Ve bi hakkı’1 ismullezi teahedtüm bihi mde babi’l heykeli’l kebîri ve hüve biılşakşin mihrakişin akşamakşin şakmunehşin. Ve men yu’rid an zikri rabbihi yeslükhü azaben saida. Ve bi hakkı Ahiyyen Şerahiyyen edunayi esbaütün ali şeddayi ve bi hakkı Ebced Hevviz Hattı ve bi hakkı Batadin Zehecin Vahin ve bi hakkı Bedııh Echizetin. Ve innehü lekasemün lev ta’lemüne azim. El-vahan el-acele es-saate barakallahü fıküm ve aleyküm. Ve lâ havle velâ kuvvete illâ billahi’l aliyyü’l azîm. Üstaz Nasîruddin el Mağazi (rahmetullahi aleyh) Hazretleri Berhetiyye Kasemi’nde geçen bazı isimleri ve lafızları değiştirmiştir. Berhetiyye isimlerinden şu üç ismi göz önünde bulundurmak gerekir:
dualar
------------
Eski bitmiş olan bir ilişkiyi tekrar başlatmaya yarar. 
 Bu denenmiş bud ile ayrılan iki arkadaşım tekrar birleşti. 
 Öyle ki bırakırken birbirlerine tanıstıgımız güne lanet olsun diyen kişile
barisma-duasi
Lâ ilahe illâllahü! melikü’l fettahi lirezzaku! kerimu! vehhab. Lâ ilâhe illâllahü! melikü’l hayyu! kayyum. Errah-manu’r-rahim lâ ilâhe illâllahü’l melikü’l azizi’r-rahimi! aliyyi! kebîri! mütealü yâ ilâhe! âlihete ve ilâhüküm ilâhün vahidün lâ ilâhe illâ hüve’r-rahmanürrahim bi! esmai’r-rab-baniyeti, elif lâm mim Allahü lâ ilâhe illâ hüve! hayyü! kayyum bi! iradeti! ezeliyyeti innemâ emruhü izâ erade şey’en en yekulü lehü kün feyekûn bil aksami’r-rabbaniyyeti kef he ye ayın sad ta ha ta sin yâ sin bil işareti’n-nuraniyeti ham mim ayın sin kaf elif lâm mim sad, sad elif lâm mim ra elif lâm ra kaf nun bi’s-samadaniyyeti el vahdaniyeti. Kul hüvallahü ahadü allahü’s-samedü lem yelid ve lem yûled velem yekûn lehü küfüven ahadu. Leyse kemislihi şey’ün ve hüve’s-semiu! basir.
Es’elüke yâ rabbi bin-nuri! meknuni sümıne billevhi! masun sümme bi sirri! mahzuni sümme bil kalem ve’n-nun sümme bi esmair rahman bil akşamı bil ezmanı bi ihtilâfı! elvanı bi lütfi’r-rıdvam bi saati! güfrani bi tesabihi! kur’ân bi heybeti! mennanı bi adlin ed-deyyane bi kelimati! kur’ânı yâ hannanu yâ mennanu yâ kerimu yâ rahimu yâ rahmanı es’elüke en tusalliye ve tusellim alâ sey-yidinâ muhammed ve âlihi ve en tesharalî huddami! kur’â-ni! kerîmi ve! esmâi’l azimeti ve en tecmea şümlî bi nebiy-yike muhammedün sallallâhü aleyhi ve sellem teshiran ve terfekâni bihil mine! meliki ila! müluki ve min izzeti ila! ceberûti yâ cariyeti kemali celâli mea’n-nebiyyine ve’s-sıddikine ve’ş-şuhedai ve’s-salihine ve hasune ülâike refikan zalike’l fazlu minallâhi ve kefa billâhi alimen. Allahümme salli alâ nebiyyike ve resûlike seyyidina Muhammedin ve âli-hi’t-tayyibine’t-tahirine bi rahmetike yâ erhamürrahîm.
Sevdiğin erkek veya bayan sizden ayrıldıyda sizi terk edip gittiyse onu deli gibi piman etmek köpeğe çevirmek için yapılabilcek bazı uygulamalar vardır. Bunlar arasında yapılan pişman etme vefki ülkemizde medyum hocaların en çok uyguladığı doğru bir çalışmadır. Kim aşağıdaki vefki yazdıktan sonra bu beyitleri de üç kez etrafına yazar ve bir ticarethaneye asarsa, o ticarethane ebedi olarak kötü tasalluttan ve afetlerden korunup emniyet içinde olur. Her yönden müşterileri artar. Çünkü vefkte görüldüğü gibi bu vefkin sıfatlarmdandır.
pisman2

Bismillâhirrahmânirrahîm.
 Elif lâm mîm Allahü lâ ilâhe illâ hüve’l hayyü’l kayyûmü ilâ kavlihi teâlâ: Lâ ilâhe illâ hüve’l azîzü’l hakim yâ Allâh yâ hayyü yâ kayyûm yâ dâimün yâ azîzün yâ Allahü es’elüke. Allahümme yâ hayyü kable külli hayyün yâ hayyün ba’de küllü hayyün yâ hayyün lâ yüşebbihü hayyün yâ hayyün muhyî külli hayyün yâ hayyün mümeyyitü külli hayyün yâ hayyün yebkî ve yüfnî külli hayyün entellezî zellet liazametike’l mülüki ve hadaat lizikri ismike’r-rikâbi ve tüzekkedeket liheybetike ve izze-tüke’ş-şevâmihu. Leke’s-sültâni ve! melekûti ve! izzeti ve’l ceberûti es’elüke bismike’I hayyü’l kayyûm en tülkâ aleyye nûrün hazâ’İ ismü fetütîunî rûhâniyetihi ve huddâmihi ve yekûnû avnâlî alâ kadâi havâicî ve bülûği meâribî inneke entel hayyü’l kayyûm lâ havle velâ kuvvete İllâ bike yâ aliyyün yâ azîmün. Allahümme innî es’elüke bitetavvei hudûi nesimâti rûhi reyhâni kuûdi bühûri sirri ismike’İ azîmi’I a’zamü’llezî intemeşe bi teçellîhi ataşün ekebâdin vâridîne havdin berkün ve kâsidîne sevhın fetûhun sırri ismike’l a’za-mü yâ men tekaddeme alâ’l kadami ve hüve akdemü yâ men leyse lehü haddun ya’lemü ve hüve a’lemü es’elüke bismike’I azîmü’l eazamü ve bivechike’l kerîmü’l ekrem ve bimâ cerâ bihi ale’lİevhı’l kalemi ve bi îsâ ibni meryem ve mûsâ’l mü-kellemü ve biseyyidinâ muhammed sallallâhü aleyhi ve sel-lem en tüsalliye ve tüsellim alâ seyyidinâ muhammed sallallâhü aleyhi ve sellem ve en te’cele binecehın metâlibî ve bülûği meâribî ve ecirnî mine’l kadâi kable tüzevvilü’l kaderi ve en teyessereliye’l meliki ve’l melekûti ve tecrîhimâ bimü-râdî alâ vefkı mürâdike fekad da’vetike bismike’I azîmü’l eazamü’llezî necâbihi men necâ ve heleke bihi min heleke yâ hayyün (3) yâ kayyûm (3) yâ hayyün yâ kayyûm (4) yâ be-dîu’s-semevâti ve’l ardı yâ ze’l celâli ve’l ikrâm lâ ilâhe illâ ente.sübhâneke innî küntü mine’z-zâlimîne festecebnâ lehü ve necceynâhü mine’l gammi ve kezâlike nünci’l mü’minîne ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedi’n-nebiyyi’l ümmiyyi ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim. 

muhabbet vefk 
Aşağıda vereceğimiz dua ve vefk uygulamaları ile size karşı son zamalarda ilgisi ve sevgisi oldukça çok düşmüş olan sevgilinizi kendinize bağlayabilir ve onun sizi daha çok düşünmesini sağlayabilirsiniz. Bu uygulama doğru yapıldığı zaman sevdiğiniz kişi ile aranızdaki muhabbet çoğlar Bir kimse bir kâğıda yazar ve buhurlarsa arız olan hastalık ve nazarlar Allah (c.c.)’m izniyle yok olur. Bir kimse yazılan bu kâğıdı suya koyar ve onun suyunu içerse, zayıf olan kalbi kuvvetlenir.
ayrilma-duasi
Ve atfün kulûbi’l âlemine bi esrehüm Aliyyün ve elbisnî kabûlen bişelmehetin Kim bu beyiti yedi defa her sabah ve her akşam namazından sonra devamlı olarak okursa, kabul görür, yükselir yani yüksek makamlara çıkar. Kim yandaki vefki yazar, etrafına da beyiti yazar, Pazar günün ilk saatinde bileban, amberi ve , mesteki ile buhurlayarak üzerinde taşırsa insanların düşmanlığından korunmuş, yüzü bedir gibi aydınlık; gönlü, göğsü inşirah, mutluluk dolu olur. Hayırlara ve bereketlere nail olur. Ve bâreke lenâ allahümme fî cemi’ kesebnâ ilâ kavlihi Ve yâ men lenâ’I erzak min cevdetin temmetin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion