31 Ocak 2018 Çarşamba

İçki Mübtelalarını Kurtarmak için :


İçki Mübtelalarını Kurtarmak için :

Sevgili kardeşlerim aşağıya bu konudan müzdarip olan kardeşlerimizin Yazıp çizmeden kolayca faydalanmaları amacıyla bir birinden farklı 5 uygulama yazdım. Bu uygulamayı yapan kardeşlerim ayrıca mübtela olan kişi adına hayır dua etmeli bir an önce bu illetten kurtularak hidayete kavuşmaları için canı gönülden dualarını esirgememelidirler. Birde mutlaka ufakta olsa birine bir sadaka vermeli, birilerini sevindirmeli, birilerine yardımda bulunmalıdırlar. Ve İnşallah bizide sebep olmamızdan dolayı dualarında unutmayalar. Allah kolaylaştıra. Selametle

Uygulama 1-
41 Kez bir sürahi suya aşağıda gelen ayetleri okuyup Müptela olan kişiye 7 gün içirilmelidir. 
(içki içenin kendisi okuyamayacağı için müptela olan kişinin adına bir başkası okuyabilir. …….doğma ……….. kişi niyetine diyerek)

Bismillahirrahmanirrahıym
Lev enzelna hazelkur’ane ‘ala cebelin lereeytehu haşi’an mutesaddi ‘an min haşyetillahi ve tilkel’emsalu nadribuha linnasi le’allehum yetefekkerune. Huvallahulleziy la ilahe illa huve ‘alimulğaybi veşşehadeti huverrahmanurrahıymu. Huvallahulleziy la ilahe illa huve elmelikulkuddususselamul mu’minul muheyminul ‘aziyzul cebbarul mutekebbiru subhanallahi ‘amma yuşrikune. Huvallahul halikul – bariy-ulmusavviru lehum’esma ulhusna yusebbihu lehu ma fiyssemavati vel’ardı. Ve huvel’aziyzulhakiymu. Ya eyyühellezine amenü innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamüricsün min ameliş şeytani fectenibühü lealleküm tüflihun innema yüriydüş şeytanü en yükaa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salati fehel entüm müntehun. ve etıy`ullahe ve etıy`ur rasule vahzeru.fein tevelleytüm fa`lemu ennema ala resunlinel belağulmübin.Allahümme huz hubbül hamri vel meysiri bihakkı kelamukel kadim ve rasulikel kerim ve bielfi elfin la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim.ve bihakkı Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem.

Uygulama 2- 
Maide suresinin aşağıda gelen 90 ve 91. ayetlerini bir sürahi suya kurtulması istenen kişi için niyetlenerek 
(…….. doğma………. Kişi için) okuyup bu sudan içkiye müptela kişiye 15 gün içirilirse Allahualem içkiden kurtulur biiznillah.

90- 
Ya eyyühellezıne amenu innemel hamru vel meysiru vel ensabü vel ezlamü ricsüm min ameliş şeytani fectenibuhü lealleküm tüflihun
( Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz.)

91- 
İnnema yürıdüş şeytanü ey yukıa beynekümül adavete vel bağdae fil hamri vel meysiri 
ve yesuddeküm an zikrillahi ve anis salah fe hel entüm müntehun.
( Şeytan, içki ve kumarla, ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; 
sizi Allah’ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçiyor musunuz?)

Uygulama 3- 
Aşağıdaki ayeti kerimeyi 700 defa bir suya mübtela olan kişi için niyetlenerek okuyup.mübtela olan kişiye içirilmelidir.

Bismillahirrahmanirrahim. 
Vallahü halakaküm vema ta’ melün.

Uygulama 4- 
Kadeh duası (kenzul-arş duası) Bir sürahi suya ( mübtela olan kişi için niyetlenerek ) 
7 kez okunurak içki müptelası olan kişiye üç gün tekrar edilerek içirilirse mübtela olan kimse biiznillah kurtulur.
Uygulama 5- Mü’minun süresi bir suya (niyetlenerek) okunarak kişiye içirilir. İçkiyi bırakana kadar devam edilir.

Arananlar Dualar 



Bu uygulamayı içki içen kişinin bardağına temiz bir su koyup aşağıdaki dua 3 kez okunup içirirseniz daha etkisini görüceksiniz
Dua’yı Okuyanlar
Sertap Erin;Merhaba olcay hocam allah sizden razı olsun kocam her gece eve alkolik geliyordu arkadaşlarında tutunda ailesine kadar kimseyi dinlemiyordu çocuklarile perişan durumdaydık geceleri vermiş olduğunuz dua bütün boş zamanlarımda okudum bilmiyorum belki dua etkisi belki başka bir şey ama aniden çok güzel olaylar oldu şuanda aylar geçti aradan çok mutluyuz ben yiede arada dua okuyorum yardımlarınız için teşekkür ederim

Okuncak Dua
Hurrimet aleykümül meytetü ved demü ve lahmül hınzıri ve ma ühille li ğayrillahi bihı vel münhanikatü vel mevkuzetü vel müteraddiyetü ven netıyhatü ve ma ekeles sebüu illa ma zekkeytüm ve ma zübiha alen nüsubi ve en testaksimu bil ezlam zaliküm fisk elyevme yeissellezıne keferu min dıniküm fe la tahşevhüm vahşevn elyevme ekmeltü leküm dıneküm ve etmentü aleyküm nı’metı ve radıytü lekümül islame dına fe menidturra fı mahmesatin ğayra mütecanifil li ismin fe innellahe ğafurur rahıym.

Estağfurullah el Aziym, Estağfurullah el Aziym, Estağfurullah el Aziym 
ya Tevvab Ya Fettah, Elem neşrahleke sadrek. 
Ve vedagna anke vizreak. Ellezi enkade zahrek..
Ve refane leke zikrek.. fe inne meal usri yüsren inne mealusri yüsren, feiza feragte fensab vallahu feiza feragte fensab vallahü billahü feiza feragte fensab, ve ila rabbike fergab.. 
Sadakallahül aziym-i 
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi bi ecmain bi hürmeti 
Ashabı Bedir, ashabı uhud, ashabı akabe, 
Ya RABBEL ALEMİN YA AMAN YA AMAN... 

Rabbena atigna fid dünya hasenetev ve fil ahireti hasenetev ve kina azaben Narr.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion