31 Ocak 2018 Çarşamba

bütün dualarin vefki ile ilgili görsel sonucu
İlgili resim
İlgili resim
bütün dualarin vefki ile ilgili görsel sonucu
İlgili resim

Sevdiğini Pişman Etme Duası

Sevdiğin erkek veya bayan sizden ayrıldıyda sizi terk edip gittiyse onu deli gibi piman etmek köpeğe çevirmek için yapılabilcek bazı uygulamalar vardır.Bunlar arasında yapılan pişman etme vefki ülkemizde medyum hocaların en çok uyguladığı doğru bir çalışmadır.
Kim aşağıdaki vefki yazdıktan sonra bu beyitleri de üç kez etrafına yazar ve bir ticarethaneye asarsa, o ticarethane ebedi olarak kötü tasalluttan ve afetlerden korunup emniyet içinde olur. Her yönden müşterileri artar. Çünkü vefkte görüldüğü gibi bu vefkin sıfatlarmdandır.
pisman2
Bismillâhirrahmânirrahîm. Elif lâm mîm Allahü lâ ilâhe illâ hüve’l hayyü’l kayyûmü ilâ kavlihi teâlâ: Lâ ilâhe illâ hüve’l azîzü’l hakim yâ Allâh yâ hayyü yâ kayyûm yâ dâimün yâ azîzün yâ Allahü es’elüke. Allahümme yâ hayyü kable külli hayyün yâ hayyün ba’de küllü hayyün yâ hayyün lâ yüşebbihü hayyün yâ hayyün muhyî külli hayyün yâ hayyün mümeyyitü külli hayyün yâ hayyün yebkî ve yüfnî külli hayyün entellezî zellet liazametike’l mülüki ve hadaat lizikri ismike’r-rikâbi ve tüzekkedeket liheybetike ve izze-tüke’ş-şevâmihu. Leke’s-sültâni ve! melekûti ve! izzeti ve’l ceberûti es’elüke bismike’I hayyü’l kayyûm en tülkâ aleyye nûrün hazâ’İ ismü fetütîunî rûhâniyetihi ve huddâmihi ve yekûnû avnâlî alâ kadâi havâicî ve bülûği meâribî inneke entel hayyü’l kayyûm lâ havle velâ kuvvete İllâ bike yâ aliyyün yâ azîmün.
Allahümme innî es’elüke bitetavvei hudûi nesimâti rûhi reyhâni kuûdi bühûri sirri ismike’İ azîmi’I a’zamü’llezî intemeşe bi teçellîhi ataşün ekebâdin vâridîne havdin berkün ve kâsidîne sevhın fetûhun sırri ismike’l a’za-mü yâ men tekaddeme alâ’l kadami ve hüve akdemü yâ men leyse lehü haddun ya’lemü ve hüve a’lemü es’elüke bismike’I azîmü’l eazamü ve bivechike’l kerîmü’l ekrem ve bimâ cerâ bihi ale’lİevhı’l kalemi ve bi îsâ ibni meryem ve mûsâ’l mü-kellemü ve biseyyidinâ muhammed sallallâhü aleyhi ve sel-lem en tüsalliye ve tüsellim alâ seyyidinâ muhammed sallallâhü aleyhi ve sellem ve en te’cele binecehın metâlibî ve bülûği meâribî ve ecirnî mine’l kadâi kable tüzevvilü’l kaderi ve en teyessereliye’l meliki ve’l melekûti ve tecrîhimâ bimü-râdî alâ vefkı mürâdike fekad da’vetike bismike’I azîmü’l eazamü’llezî necâbihi men necâ ve heleke bihi min heleke yâ hayyün (3) yâ kayyûm (3) yâ hayyün yâ kayyûm (4) yâ be-dîu’s-semevâti ve’l ardı yâ ze’l celâli ve’l ikrâm lâ ilâhe illâ ente.sübhâneke innî küntü mine’z-zâlimîne festecebnâ lehü ve necceynâhü mine’l gammi ve kezâlike nünci’l mü’minîne ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedi’n-nebiyyi’l ümmiyyi ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim.
Bir önceki yazımız olan Eski sevgiliyle Barışma Duası başlıklı makalemizde ayrılan sevgililer nasıl barışır, ayrılan sevgilileri birleştirme duası ve ayrılanları birleştirme duası hakkında bilgiler verilmektedir.


Picture
Rajah Pengasihan


Picture
Picture
aşağıdaki duayı yaz. Yazdığını bükerek fitil gibi yapıp, üzerinede bir miktar pamuk sar. Hiç kullanılmamış yeni lamba veya kandile bir miktar zeytinyağı koyup, fitili kandile veya lambaya tak ve yak. Fitil yanarken, 





Azimeti okursun. 
Kağıt üzerine yazılacak dua budur 
 ""Şehfekîlin Atşehlin Katata’min Katûşin Şâlin Tatayekûşin Taytâraşin Mehtıyyin Hemtayûşin ŞatyûşinTaytayûşin Randekîlin Kûşin ecib bi hakki Âhi nÂhin Âhin Yâhin Yâhin Yâhin Avâhin Avâhin Avâhin elvâhan elacele essâate.""
Fitil yanarken okunacak Azimet budur: 
Bismillâhirrahmânirrahîm. 
Kâle ifritün minel cinniene âtike bihi en tekûme min makâmike ve innî aleyhi le kaviyyün emîn. Kâlellezî ındehü ılmünminel kitâbi ene âtîke bihi kable en yertedde ileyketarfük. Azemtü aleyküm eyyühes seba afârîtil müvekkilîne ve bi fitîletî hâzihi bi hakki Kaybûraşin Mehbûraşin Hehbûraşin Lâfetyûşin Lâfeynetûşin Biceylâşin Biheylâşin Kefeylâşin elvâhan elv âhanelacele elacele essâate essâate HEYECANLANDIRARAK CELB ETMEK Bu mevzu acil diye isimlendirilen bir tılsım olup birçok defa denenmiş ve tecrübe edilmiştir. 
Ey Alim! Sen bunun kıymetini bil ve helal işlerde kullan. 
Bu Cin için icabette çok seri olup, şim ş ek veyıldırımdan daha süratlidir. Sen! 
Bu ameli yapmak istedi ğ in zaman, bedenini veelbiseni temizle. 
Sonra önüne yeni bir buhurdanlık koyup, buhurdanlıkta Muklil ezrak, Lübani zeker ve Senderus buhurlarını tüttür. Bir Geyik derisi üzerinePerşembe veya Pazartesi günü Misk, Ğaliye, Zaferan ve Gülsuyu ile aşağıdaki Tılsımatı insanlardan uzak bir yerde yaz. Geyik derisinide yukarıda geçen buhurlarla buhurla. Buhurladıktan sonra deriyi yüksek bir ağaca as. Matlubun çok uzaklarda olsa bile Allah c.c. senin ile onun arasını birleştirir. Geyik derisine yazılacak budur FİTİL İLE CELB Salı günü Merih saatinde kırmızı renkli yeni bir lamba veya kandil al. Bir kağıt üzerine şu harfleri:

yazıp, yazdığın kağıdı kandilin veya lambanın içine at. Daha sonra kırmızı renkli bir bez üzerine aşağıdaki duayı yaz. Yazdığın bezi fitil gibi büküp kandile tak. Kandilin içinede biraz Zeytin yağı koyup, fitili yak. Fitil yanarke sende ""Lübani zeker "" Matlubun çok seri bir şekilde yanına gelir. Kırmızı bez üzerine yazılacak dua budur.


Ya Yekyemûşin Tafleymûşin Kârişin Ezraşin Evşin Keykemûşin Lâlâyûşin Mahtâtûşin Atfelyûşin Kermeyûşin Aytânûşin Merkeyâhin Ecib yâ Ahmeru ve bi hakki hâzihil esmâ-i serîan esriu minel berkilhâtifi verrîhıl âsaf bi hakki Şehşeyâ Helheşeh Erâkeşletin Şekekin Lekekin La’zîmin mâ deavtükebihi Yâ Ahmeru Mekşin Aykeşin Bileşleşheşin Elkinakbil bi hakki Ğâşeyen Mâşeyen Kadkadehin ve Emâlin ecib hâzihil esmâ-illezî halîfeti bihâ ve bihakki mâ aleyyel kalbe mektûbin ve bi hakkil melikilmüvekkili ve bi hakki min vecebe hakkuhü aleyke vetesâri’ ileyhi tâaten ecib ve heyyic ve ahrik kalbefülân ibni fülânete alâ mehabbeti fülânete bintifülânete min kabli en tahteraka hâzihil esmâ-ifetekûne minel hâsirîne bi hakki ücâfeku ş akakyat ş elin Eslâvûne Helâfak şehlin Cehlefefin Helmeasin ecib bi hakki Nemâhın Nemâhın Eşmehın Şemâhin Yâhin Yâhin temru 

Yâ Ahmer FİTİL İLE CELB
Bu mevzu sahih ve mücerreb olup, defalarca tecrübe edilmiştir. Birbirlerinden ayrılmış veya eşi tarafından terkedilmiş olanlar için çok faydalı olan bu bahsi iyi işit ve iyi anla! Allah c.c. ın izniyle irşad olursun. Matlubun olan kimsenin vücuduna temas etmiş elbise parçası üzerine Müşteri saatinde aşağıdaki duayı yaz. Yazdığını fitil gibi büküp, yeni bir lamba veya kandile taktıktan sonra, içine bir miktar zeytin yağı koy. Kandiliyakıp, kandilin yüzünü matlubunun evine doğru çevir.Fitil yanarkende olduğun yeri ""Sandalı ahmer, Lübani zeker ve Senderus"" ile buhurla. Buhur yanarken yazdığın duayı okumaya başla. Eğer kandilden şerare uçuşmaya başlarsa bilki a’vanlar gelmiştir. O an da duayı okumayı artır. Şayet kandildeki ışık çoğalırsa, bilki amelin olmuştur. Yazılacak dua budur Tafîfün tafîfün fenîın atîhin likülli fü şş ehinbimeş lehın tatahın eyûşin ecib yâ müheymil veheyyici ve eclibi ve ahriki ve akliki kalbe fülân ibnifülânete ilâ mehabbeti fülânete binti fülânete elvâhan elacele essâate. Etâ emrullâhi felâtesta’cilûhü sübhânehü ve teâlâ ammâ yü ş rikûn.Yevme nebtışül bat şetil kübrâ innâ müntekımûn.Veylül likülli effâkin esîm. selsâil bitehil müheymil. KAYIP OLAN KİMSEYİ CELBETMEK Evinden ayrılıp gurbete gitmi ş ve nerede olduğu belli olmayan bir kimseyi celb etmek istersen: 
Aşağıdaki tılsım ve duayı bir kağıt üzerine yazıp, 
""Lübani zeker""
 ile buhurla. 
Yazdığın hirzi evinin bahçesindeki bir menzile veya ağaç dalına as. Kayıp kimse geldiği zaman, o yazılı kağıdı indirip, yazıyı su ile sildikten sonra suyunu matlubuna içir. Böylece matlubuna Allah Teala'nın izniyle korku gelmez ve helak olmaz. Bu mevzu sahih olup mücerrebtir. Yazılacak olan budur:

Tılsımlar. 
 Heyyücû ve eclibû fülânete binti fülâneteilâ hâzel mekâne 
bi hakki men lehül hakku aleyküm heyyen yerîlehü 
TASLİT EDEREK CELB ETMEK 
Yılan şeklinde taslit ederek ve matlubuna irsali hatifgönderip, matlubunun hayalinde Yılan suretinde canlandırarak seri bir şekilde celb etmek istersen: 
İyi bir saatte aşağıdaki duayı beyaz bir bez üzerine yazıp, bezi fitil gibi büktükten sonra, yeşil renkli bir lamba veya kandile tak. İçinede bir miktar zeytin yağı koy. Yatsı namazından sonra, kandili yakıp olduğun yeride 
""Sezab tohumu ve Lübani zeker ""
 ile buhurla. Fitil yanarkenkandilin üzerine yirmibir (21) defa Aşağıdaki Azimeti oku. Okuduktan sonra, hiç kimseyle konuş madansabaha kadar yatarsın. Fitil üzerine yazılacak olan budur:


Kandil üzerine 21 defa okunacak Azimet budur:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion