16 Şubat 2018 Cuma

Aspirin Mucizesi Deneyin Görün Derim Hanımlar


Aspirin Mucizesi 

Deneyin Görün 

Derim Hanımlar

 – Ufacık aspirin neler de yapıyormuş diyeceğiniz bir yazı hazırladım sizler için. Aslında sayısız faydası farklı alanlara faydaları varmış aspirinin. Aspirini ağrı kesici olarak bilirsiniz sanıyorum. Ama bununla sınırlı olmadığını birazdan göreceksiniz nelere iyi geliyor nelere. Aspirinin bu denli değişik alanlara hizmet edeceğini düşünemezdik tabii. Böyle bir yazı dikkatimi çekti ve hemen sizlerle de paylaşmak istedim. Ağrı kesici haricinde farklı ne faydaları var bakalım. 
İlk dikkatimi çeken faydası kepek önleyici olması ve cilde iyi gelmesi özellikle sivilcelere iyi geliyormuş. Aspirini toz haline getirip kullandığınız şampuanın içine katıp kullanarak kepeklere iyi geldiği söyleniyor. Bir diğer aspirinin el attığı alan da kozmetik. Sivilcelere iyi geldiği söyleniyor. Havanda ezdiğiniz 1-2 adet aspirini su ile krem haline getirip sivilceli yere sürün birkaç dakika bekleyip sabunlu su ile yıkayın.
Yine evde baktığınız çiçekleriniz için çok faydalı aspirin. Vazoya koyduğunuz çiçeklerinizin de suyuna 1 adet aspirin atarak daha canlı uzun süre kalmalarını sağlayabilirsiniz. 
Yine kovaya ılık su koyup içine 1-2 adet aspirin atarak ayaklarınızı bu suya sokun ve dinlendirin hem yorgunluğunuzu alacak hem ayakları yumuşacık yapıp gözenekleri açacak hem de tırnakları yumuşatacaktır. 
Bu özellikle manikür pedikür yaptıran bayanların ilgisini çekecektir diye düşünüyorum. Yine ayaklarınızda nasır varsa ve rahatsızlık duyuyorsanız aspirin ilacınız olabilir. 
Bir iki adet aspirini ezip limon suyu ile karıştırın ve nasırlı olan bölgeye sürün bir bezle sarın 10 dakika bekleyip sünger taşı ile nasırlı bölgeyi temizleyin ve yıkayın.
elci de engelleyen bir ilaç aspirin. Aslında aspirin ilaçlar arasında yan etkisi en az olan ilaçmış ve bunca faydası varken artık kullanmak ya da kullanmamak size kalmış. 
Aslında bazı alanlarda denemekte fayda var gerçekten işe yarıyor mu siz de deneyip memnun kaldıysanız yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Aspirin siyah noktalara da iyi geldiği söyleniyor. Göz ve dudak çevresi hariç ezip su ile karıştırıp yine içine ek olarak 1 tatlı kaşığı bal ilave edip cildinize sürdüğünüz aspirini 15 dakika sonra çıkarıp yıkıyorsunuz alın size doğal peeling.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion