15 Şubat 2018 Perşembe

Her yönden müşterileri artar.


Her yönden müşterileri artar. 
Sevdiğin erkek veya bayan sizden ayrıldıyda sizi terk edip gittiyse onu deli gibi piman etmek köpeğe çevirmek için yapılabilcek bazı uygulamalar vardır.
Bunlar arasında yapılan pişman etme vefki ülkemizde medyum hocaların en çok uyguladığı doğru bir çalışmadır.
Kim aşağıdaki vefki yazdıktan sonra bu beyitleri de üç kez etrafına yazar ve bir ticarethaneye asarsa, o ticarethane ebedi olarak kötü tasalluttan ve afetlerden korunup emniyet içinde olur. 
Her yönden müşterileri artar. 
Çünkü vefkte görüldüğü gibi bu vefkin sıfatlarmdandır.
pisman2
Bismillâhirrahmânirrahîm. 
Elif lâm mîm Allahü lâ ilâhe illâ hüve’l hayyü’l kayyûmü ilâ kavlihi teâlâ: Lâ ilâhe illâ hüve’l azîzü’l hakim yâ Allâh yâ hayyü yâ kayyûm yâ dâimün yâ azîzün yâ Allahü es’elüke. Allahümme yâ hayyü kable külli hayyün yâ hayyün ba’de küllü hayyün yâ hayyün lâ yüşebbihü hayyün yâ hayyün muhyî külli hayyün yâ hayyün mümeyyitü külli hayyün yâ hayyün yebkî ve yüfnî külli hayyün entellezî zellet liazametike’l mülüki ve hadaat lizikri ismike’r-rikâbi ve tüzekkedeket liheybetike ve izze-tüke’ş-şevâmihu. Leke’s-sültâni ve! melekûti ve! izzeti ve’l ceberûti es’elüke bismike’I hayyü’l kayyûm en tülkâ aleyye nûrün hazâ’İ ismü fetütîunî rûhâniyetihi ve huddâmihi ve yekûnû avnâlî alâ kadâi havâicî ve bülûği meâribî inneke entel hayyü’l kayyûm lâ havle velâ kuvvete İllâ bike yâ aliyyün yâ azîmün.
Allahümme innî es’elüke bitetavvei hudûi nesimâti rûhi reyhâni kuûdi bühûri sirri ismike’İ azîmi’I a’zamü’llezî intemeşe bi teçellîhi ataşün ekebâdin vâridîne havdin berkün ve kâsidîne sevhın fetûhun sırri ismike’l a’za-mü yâ men tekaddeme alâ’l kadami ve hüve akdemü yâ men leyse lehü haddun ya’lemü ve hüve a’lemü es’elüke bismike’I azîmü’l eazamü ve bivechike’l kerîmü’l ekrem ve bimâ cerâ bihi ale’lİevhı’l kalemi ve bi îsâ ibni meryem ve mûsâ’l mü-kellemü ve biseyyidinâ muhammed sallallâhü aleyhi ve sel-lem en tüsalliye ve tüsellim alâ seyyidinâ muhammed sallallâhü aleyhi ve sellem ve en te’cele binecehın metâlibî ve bülûği meâribî ve ecirnî mine’l kadâi kable tüzevvilü’l kaderi ve en teyessereliye’l meliki ve’l melekûti ve tecrîhimâ bimü-râdî alâ vefkı mürâdike fekad da’vetike bismike’I azîmü’l eazamü’llezî necâbihi men necâ ve heleke bihi min heleke yâ hayyün (3) yâ kayyûm (3) yâ hayyün yâ kayyûm (4) yâ be-dîu’s-semevâti ve’l ardı yâ ze’l celâli ve’l ikrâm lâ ilâhe illâ ente.sübhâneke innî küntü mine’z-zâlimîne festecebnâ lehü ve necceynâhü mine’l gammi ve kezâlike nünci’l mü’minîne ve sallallâhü alâ seyyidinâ muhammedi’n-nebiyyi’l ümmiyyi ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim.
Bir önceki yazımız olan Eski sevgiliyle Barışma Duası başlıklı makalemizde ayrılan sevgililer nasıl barışır, ayrılan sevgilileri birleştirme duası ve ayrılanları birleştirme duası hakkında bilgiler verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion