16 Şubat 2018 Cuma

Bakla İle Muhabbet Büyüsü

Bakla İle Muhabbet Büyüsü


10 Tane baklanın ustune bır tarafına Ya Hannan diğer tarafınan ıstedıgınız kısının adı soyadı ve annesının adı
10 Tane baklanın ustune bır tarafına Ya Sultan diğer tarafınan ıstedıgınız kısının adı soyadı ve annesının adı
10 Tane baklanın ustune bır tarafına Ya Mennan diğer tarafınan ıstedıgınız kısının adı soyadı ve annesının adı
10 Tane baklanın ustune bır tarafına Ya Ğufran diğer tarafınan ıstedıgınız kısının adı soyadı ve annesının adı

Ya,ların asının ustunde ınceltme var. ayrıca HAnnan, sultan, mennan ve Ğufranın ıkıncı a larında gene ınceltme var.
Bunların ustune 3 Ihlas- 3 Ayet-ü Kürsi – 3 Salavatu Şerif ve 1 tane Amener Resülü (Yükellifüllahü nefsen illa vüs aha) ya kadar sadece. okuyun 3 veya 7 gun isi ve kokusu gıtmıs kömür üstünde yavaşça yakın.

---------------------------

Eski sevgiliyle Barışma Duası

Eski bitmiş olan bir ilişkiyi tekrar başlatmaya yarar. Bu denenmiş bud ile ayrılan iki arkadaşım tekrar birleşti. Öyle ki bırakırken birbirlerine tanıstıgımız güne lanet olsun diyen kişilerdi.
barisma-duasi
Lâ ilahe illâllahü! melikü’l fettahi lirezzaku! kerimu! vehhab. Lâ ilâhe illâllahü! melikü’l hayyu! kayyum. Errah-manu’r-rahim lâ ilâhe illâllahü’l melikü’l azizi’r-rahimi! aliyyi! kebîri! mütealü yâ ilâhe! âlihete ve ilâhüküm ilâhün vahidün lâ ilâhe illâ hüve’r-rahmanürrahim bi! esmai’r-rab-baniyeti, elif lâm mim Allahü lâ ilâhe illâ hüve! hayyü! kayyum bi! iradeti! ezeliyyeti innemâ emruhü izâ erade şey’en en yekulü lehü kün feyekûn bil aksami’r-rabbaniyyeti kef he ye ayın sad ta ha ta sin yâ sin bil işareti’n-nuraniyeti ham mim ayın sin kaf elif lâm mim sad, sad elif lâm mim ra elif lâm ra kaf nun bi’s-samadaniyyeti el vahdaniyeti. Kul hüvallahü ahadü allahü’s-samedü lem yelid ve lem yûled velem yekûn lehü küfüven ahadu. Leyse kemislihi şey’ün ve hüve’s-semiu! basir.
Es’elüke yâ rabbi bin-nuri! meknuni sümıne billevhi! masun sümme bi sirri! mahzuni sümme bil kalem ve’n-nun sümme bi esmair rahman bil akşamı bil ezmanı bi ihtilâfı! elvanı bi lütfi’r-rıdvam bi saati! güfrani bi tesabihi! kur’ân bi heybeti! mennanı bi adlin ed-deyyane bi kelimati! kur’ânı yâ hannanu yâ mennanu yâ kerimu yâ rahimu yâ rahmanı es’elüke en tusalliye ve tusellim alâ sey-yidinâ muhammed ve âlihi ve en tesharalî huddami! kur’â-ni! kerîmi ve! esmâi’l azimeti ve en tecmea şümlî bi nebiy-yike muhammedün sallallâhü aleyhi ve sellem teshiran ve terfekâni bihil mine! meliki ila! müluki ve min izzeti ila! ceberûti yâ cariyeti kemali celâli mea’n-nebiyyine ve’s-sıddikine ve’ş-şuhedai ve’s-salihine ve hasune ülâike refikan zalike’l fazlu minallâhi ve kefa billâhi alimen. Allahümme salli alâ nebiyyike ve resûlike seyyidina Muhammedin ve âli-hi’t-tayyibine’t-tahirine bi rahmetike yâ erhamürrahîm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion