16 Şubat 2018 Cuma

Erkekliği bağlı olanı çözmek

Erkekliği bağlı olanı çözmek


Herhangi bir erkeğin erkekliği bağlanmış ise ve bağını çözmek istiyorsanız okunması gereken bazı dua ve vefk uygulamları vardır
Bir tabak içerisine Kadir Suresi’ni on beş (15) kere yazıp bu yazıları temiz su ile bozup bağlı olana içirilirse, cinsel bağlılıktan kurtulur.

Bismillâhirrahmânirrahîm. 
Fercii’l basara heltera min fütûr sümmerciil basara kerrateyni yengalib ileykel basaru haşien ve hüve haşir deysun (2) denişin (2) danişin (2) kay-mutin (2) yeşmulâi yeşşahuş (2) meymeşuşin (2) tanişin (2) yâhin (2) âhin (2) ehriculu ayni ve’n-nazarati min hamilin kitâbî haza bi hakkı tayhuşin (2) batyuşin (2) berhiyyihen berhıma yeşmuhan şumuhan heylun (2) yeşhelü (3) meşhiy-lan (2) teşhîlan keşîlin hüve (2) ünzilü alâ hazihi’l cüsseti ve ezeylü min hal evcai vel eryahi elâne haffefe allahü ankiim inne meal usri yüsra yâ müyyesserun yesserallahu lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyumü late’hüzühü sinetün velâ nevm lehü mâfı’s-semavâti vema fil ardı menzellezî yeşfau indehu illâ bi iznihi ya’lemu mâ beyne eydihim vemâ halfehüm velâ yuhitûne bi şey’in min ilmihi illâ bimâ şâe vesia kürsiyyü-hü’s-semâvâti vel ardı velâ yeûdühü hıfzühümâ ve hüvel aliyyül azîm. Bismillâhillezî lâ yedirru mea ismühü şey’ün fil ardı velâ fi’s-semai ve hüve’s-semiul âlim.
Âlin (3) âhin (3) hüve (3) yehin (2) akşin (2) lihethetîlu nemû şemmahil âlî alâ külli berahin bi hakkıl ismüllezi evvelihi âlin ve âhirün âlin ve hüve âlin şel’i en terdavul ayn ve’n-nazrati ilâ sahibiha bi hakkın şerahiyyen adunayi esbâûtm (2) âli şad-dayi ve bi elfin elfun lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyi! azîm. Ve sallallâhü alâ seyyidina muhammedün ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim.
Bir kimse yukarıda zikrettiğimiz beyiti bir kâğıda yazıp duayı da beraberinde yazarak yedi tane üzerine okuyarak kişniş otuyla buhurlayacak, bu işlemi tam bir şekilde yapmak gerekir. Yazılmış olan hamail yapıp boynuna asarak iki meme arasına gelecek şekilde asmak gerekir. Allah’ın izniyle sıkıntı gider.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

vefk-örnekleri-111

  vefk-örnekleri-111 vefk-örnekleri-111 by Charion Charion